uitleg 3care-gezondheidsprogramma

2 Fasen programma

Het 3Care gezondheidsprogramma is verdeeld in 2 fasen.

Fase 1
De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Dit doen we door het lichaam over te schakelen van een koolhydraat-verbrander naar een vetverbrander. Dit doen we door 6 – 12 keer per dag iets te eten. Honger kennen we niet. In eerste instantie is dit bedoeld voor 30 dagen. Indien er meer tijd nodig is voor herstel, kan dit.

Opruimdagen
Om van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te worden zijn de eerste 3 dagen hiervoor gemaakt. We noemen dit opruimdagen. We eten meer gezonde eiwitten en vetten. Tijdens deze opruimdagen wordt geen brood uit granen gegeten. Maar let op: 3Care heeft een eigen glutenvrij en graanvrij brood ontwikkelt, wat heel gemakkelijk zelf te maken is. Het 3Care brood mag wel op deze opruimdagen worden gegeten. Het smaakt verrukkelijk en zit boordevol gezonde vezels en vetzuren.

Totaaldagen
Na 3 opruimdagen komen de totaaldagen. Groente, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Tevens mag men een boterham of andere gezonde graankeuze eten, alhoewel 3Care brood een gezondere keuze is natuurlijk. Omdat smaak persoonlijk is en omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, vullen we 1 keer per dag aan met 1 x Multi Amino Excellent & 1 x Bio Salmon Fresh. De voedingssuppletie voor optimale dagelijkse basisbescherming. Hiermee wordt stress in het lichaam voorkomen en kunnen opgeslagen afvalstoffen en vetreserve worden afgevoerd.

Fase 2
De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken.

Hippocrates

 

Voluit in beweging (2020)
MENU