Bio Salmon Fresh – Voedingssupplement

“Bio Salmon Fresh, verse en ongeraffineerde zalmolie voor dagelijks gebruik.”

biosalmonfresh3careVeel mensen krijgen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) essentiële voedingsstoffen niet elke dag vanzelfsprekend met de voeding binnen. Zelfs niet wanneer men ‘gezond’ eet volgens de huidig geldende norm. Oorzaken hiervoor zijn bijvoorbeeld de moderne landbouwmethoden, de raffinage van voedingsmiddelen, de bereidingswijze van voeding en de consumptie van fastfood en kant-en-klaar producten met een lage voedingswaarde. De ADH is volgens Orthomoleculaire begrippen op zichzelf al aan de lage kant. Daarbij komt dat door stress en vervuiling van onze leefomgeving de behoefte aan deze voedingsstoffen juist is toegenomen. Aanvulling met een multi is de laatste jaren niet alleen heel gewoon geworden, het is zelfs essentieël. Vooral kinderen in de groei, sporters, zwangere vrouwen, zieken, ouderen en mensen met een stressvol leven hebben baat bij deze ondersteuning. 3Care is dan ook van mening dat suppleren met het juiste supplement essentieël is voor een goede gezondheid.

Bio Salmon Fresh; biologisch ongeraffineerde visolie
De laatste jaren is er veel aandacht voor de kwaliteit van omega-3 visolie. Aanvankelijk was deze kritiek gericht op kwesties zoals dioxines, PCB’s en zware metalen. Door nieuwe normen en procedures voor de raffinage van visolie en implementatie van strikte overheidsregels komen dergelijke verontreinigingen steeds minder voor. Echter blijken deze zware raffinagemethoden schadelijk voor de structuur van de omega-3. Het blijkt ook dat omega-3 vetzuren bij het eten van verse vis sneller worden opgenomen dan bij het innemen van de geraffineerde olie in capsules. Vissen uit koude wateren rond de Noordkaap hebben van nature een hoog gehalte en unieke verhouding aan vetzuren. Deze worden verdeeld in enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA’s) en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s). Naast omega 3 bevat de zalmolie ook omega 6, 9 en andere omega’s in een natuurlijke verhouding. Bio Salmon Fresh bevat visolie uit verse zalm, welke geproduceerd is vanuit levende vis in een capsule binnen 72 minuten. Door de natuurlijke samenstelling is er sprake van een hoge biologische beschikbaarheid en worden er optimale gezondheidseffecten gerealiseerd.

Goede dagelijkse suppletie voldoet aan een aantal essentiële voorwaarden:
• Bevat een breed scala aan vitaminen, mineralen, amino- en vetzuren, maar ook andere ingrediënten in optimale hoeveelheden en verhoudingen.
• Maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en is wetenschappelijk onderbouwd.

3Care suppletie:
• Biedt alle noodzakelijke ingrediënten.
• Is verpakt in handige en hygiënische doordrukstrips.
• Heeft bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
• Is een uniek onderdeel van het 3Care concept waar men gebruik kan maken van het voedingsprogramma voor gezondheidsondersteuning op celniveau en waar men, indien gewenst, naar behoefte coaching op maat kan krijgen.
• De verpakking past in de brievenbus en kan eenvoudig worden verstuurd.
• Is niet in winkels te verkrijgen.

Bio-Salmon-Fresh-VoedingssupplementKlik hier voor de exacte inhoud van de Bio Salmon Fresh

OMEGA-3-VETZUREN-info

Voluit in beweging (2021)
MENU